Company Info

Kabëll gjobë profesional Mikro Koaks eDP kabllo LVDS prodhuesi i asambleve kabllovike Teknologjia Mikro-koaksiale

Kabëll gjobë profesional Mikro Koaks eDP kabllo LVDS prodhuesi i asambleve kabllovike Teknologjia Mikro-koaksiale

 

Teknologjia mikro-bosht të përbashkët është ekspert në shumë lloje të kuvendeve të kabllove mikro kabëll të imët dhe prodhuesit të pajimeve të instalimeve elektrike. Ne prodhojmë montim të personalizuar të kabllove mikro koaksiale, eDP montimi i kabllove, LVDS montimi i kabllove, I-PEX montimi i kabllit mikro-bosht të përbashkët, kabllo mikro-koks i mirë, kabllot e ekranit, kablli mcx, kablli i panelit LCD, kablloja e ekranit LCD të ekranit, montimi i kabllos së antenës RF, kabllo mikro koaksiale me hap të hollë KEL, kamera kabllo mikro-koaksiale kamera HD dhe siguroni cilësi e shkëlqyeshme LVDS kabllor, I-PEX kabllo, kabllo bosht të përbashkët, eDP kabllor,I-PEX kabllo mini koke, kabllo sgc, me porosi LVDS montimi i kabllove, montimi i kabllove bosht të përbashkët me kthesë të hollë dhe vegla pune të disponueshme për kuvendet lidhëse kabllove Hirose, kuvendet kabllove JAE, kuvendet kabllove Molex LVDS Kuvendet e kabllove, me porosi LVDS Kabllo,eDP LVDS kabllo, kuvende kabllore LCD, mikro koaksiale e personalizuar LVDS kabllo, kabllo me porosi JAE FI-RE41HL, kuvende kabllo me porosi JAE FI-RE51HL, me porosi DF9 LVDS kabllo, montimi i kabllove JAE FI-X30HL LVD,LVDS eDP kabllo, prodhues i mbledhur kabllosh i përdredhur, 40 pin me porosi LVDS kabllor,LVDS fabrika e kabllove,LVDS zgjidhje kabllore,LVDS kabllo prodhues OEM, montimi i kabllove IPEX, montimi i lidhësit kabllor KEL, kabllot koaksiale ultra të imta përdoren gjerësisht për të Mjekësi, Ultrasonographs, Robots, Drone, IoT, Smart Glass, Smart Grid. Kabllo mikro koaksiale me porosi ultra të imët të teknologjisë mikro-koaksiale, kabllo sensori i kamerës UAV, kabllo të modulit të kamerës dron, kabëll i modulit të kamerës HD, instrumente mjekësorë, lidhje të përdorura të përdorura, të tilla si kabllo mikro koaksiale Hirose DF56-30P, kabllo mikro koaksiale Hirose DF36-26P, DF36 -30P, DF36-40P, DF36-50P, DF38-32P, DF38-32P kabëll mikro koaks, # 42 AWG kabëll i mirë koaksial, # 44 awg kabllo mikro koaksiale ultra e hollë, # 46 kabllo koaksiale ultra e hollë AWG, KEL USL, KEL USLS, kuvendet e kabllove mikro koaksiale KEL SSL, kabllo koaksiale me tel të hollë, me porosi eDP Prodhuesi kabllor, edp në kabllon PD, eDP për të shfaqur kabllon port, edp montimi i kabllove, me porosi edp kuvende kabllo, 30 pin eDP në kuvendet e kabllove PD, eDP kuvendet kabllovike OEM, edp kabllo 30 pin, eDP (Porta e Ekranit e Zhvendosur) Kabllot, 40 pin eDP kabllo, 30 pin me porosi edp kabllo, 30 pin edp montimi i kabllove, eDP Kabllo MIPI DSI, edp lvds kabllo, Mipi Lvds montimi i kabllove, edp kuvende kabllove të drejtuara, me porosi edp për të shfaqur kabllo transporti, 40 pin me porosi edp, mipi dsi lvds edp lidhës kabllor, kabllo video dp, 40 pin edp prekni, Porta e Shfaqjes eDP montime kabllosh, Lidhës JST SUR 0.8 mm Pitch IDC Style, lidhës XSR, Jst 0.8 mm Lidhës Sur, kabëll hapi XSR 0.6 mm, kabëll baterie Jst sur, mbarimi i telit lidhës me hap të hollë, kabëll të personalizuar 91209-010, kabllo JST SUR 0.8 mm Kabllo Pitch, prodhues i kabllove në stilin IDC, montim kabllosh në stilin IDC, kabllo tipi i Shkyçur me Rregullim, kabllo katrani SUR 0.8 mm, Lidhës JST XSR, lidhës kabllo IDC katran 0.8 mm, lidhësa katranë JST XSR 0.6 mm, porosi eDP Prodhuesi kabllor, edp në kabllon PD, eDP për të shfaqur kabllon port, edp montimi i kabllove, me porosi edp kuvende kabllo, 30 pin eDP në kuvendet e kabllove PD, eDP kuvendet kabllovike OEM, edp kabllo 30 pin, eDP (Porta e Ekranit e Zhvendosur) Kabllot, 40 pin eDP kabllo, 30 pin me porosi edp kabllo, 30 pin edp montimi i kabllove, eDP Kabllo MIPI DSI, edp lvds kabllo, Mipi Lvds montimi i kabllove, montimi i kabllove JST, montimi i kabllos bosht të përbashkët Micro Flex dhe më shumë. Mirë se vini të na kontaktoni me porosi ose OEM.

Zakonisht duke përdorur markat lidhëse:

Montimi kabllor i lidhjeve JAE | Montimi kabllor i lidhjeve Hirose | Montimi kabllor lidhës Tyco | Montimi kabllor i lidhjeve Molex | I-PEX montuesit montimi i kabllove | Montimi kabllor i lidhjeve Samtec | Montimi i kabllove i konektorëve KEL | Montimi i kabllove i lidhjeve JST | Montuesit TE montimi i kabllove | Montimi kabllor i lidhësve amfenol RF | montimi kabllor lidhës bosht të përbashkët mikrovalë |eDP bashkues bashkues kabllosh | LVDS bashkues bashkues kabllosh | Asambletë kabllore të lidhësve V-nga-Një | bashkuesit e ekranit kuvendet e kabllove | montuesit mcx kuvendet kabllovike | asambletë kabllore të lidhësve mini koaksial | kuvendet e kabllove mikro koaksiale | kuvende mini koaks | Asambletë e kabllove koaksiale të imëta | Asambletë e kabllove koaksiale miniaturë

LVDS kabllo |eDP kabllo | Kabllo mikro-koaksiale | Lidhës kabllor Hirose |I-PEX kabllo | kuvendet e kabllove Molex | kabllo mciro-bosht IPEX | montimi i kabllove HRS | Asambletë e kabllove KEL | asambleja e kabllove JST | harese teli diskrete JST | kabllo mikrofokale DF56 |I-PEX 20455-030E montimi i kabllove mikro koaksiale |eDP kabllo |LVDS kuvendet kabllovike | 40 pin LVDS montimi i kabllove | mikro-coxail lvds montimi i kabllove | tela diskrete me hap të hollë | kabllo me bosht të përbashkët Molex IDT | kuvendet e kabllove mikro-bosht të përbashkët | kabllo IDC katran JST SUR 0.8 mm | bordi në kabllo me gjobë koaksiale | montimi kabllor miniaturë kabllor | kabllo mikro-bosht kamera HD | kuvendi i kabllit mikro-koaksiale | kuvendet e kabllove mikro-koaks | asambleja e kabllove JAE | asambleja e kabllove bosht të përbashkët Micro Flex | kabllo SGC | kuvendi i kabllove HRS DF36 |edp kabllo 30 kunjash | kuvende kabllo koaksiale ultra të imëta | kabllo MFCX |I-PEX Kabllo 20525-030E | Kabllo moduli i kamerës | Kabëll sensori i imazhit të kamerës | Kabllo DF38 | Kabëll kamera droni | Kabëll sensori UAV | Kabllo LCD |I-PEX Kabllo Kabline |I-PEX Kabllo mikro-boshtore CA |I-PEX Kabllo mikro koaksiale SS |I-PEX Kabllo mikro-koaks VS | Kabëll KEL USL | Kabëll DF80 | Hirose DF36-26P | DF36-30P | DF36-40P | DF36-50P | DF38-32P | DF38-32P kabëll mikro koaks | # 42 AWG Kabllo koaksiale e imët | # 44 kabllo ultra-gjobë mikro koaksiale | # 46 AWG kabëll ultra i hollë koaksial | KEL USL | KEL USLS | KEL SSL kuvende kabllo mikro koaksiale | Kabllo koaksiale me tel të hollë | Kabëll kamera MIPI me porosi | Kabllo sensori imazhi Sony | Kabllo ndërfaqe MIPI | kabllo mipi montim | Kabëll Moduli Kamera MIPI | Kabëll imazhi MIPI | Kabëll kamera Mipi | lidhës mipi | kabëll KEL | kabëll KEL USL | kabëll kamera KEL | kabëll i personalizuar MIPI CSI-2 | kabëll i personalizuar KEL | kabëll sensori kamera HD |I-PEX Kabllo MIPI | Asambletë e kabllit të modulit të kamerës KEL MIPI CSI-2 | Kabëll sensori i kamerës Hirose DF36 | asambletë kabllo sensore të kamerës Hirose DF56 | imazhe me porosi kabllo mipi csi-2 | asamble e kabllos së shikimit të personalizuar | 40 pin eDP kabllor | 30 pin me porosi edp kabllo | 30 pin edp montimi i kabllove |eDP Kabllo MIPI DSI |edp lvds kabllo | Mipi Lvds montimi i kabllove |edp kuvendet e kabllove te drejtuara | me porosi edp për të shfaqur kablloport | 40 pin me porosi edp| mipi dsi lvds edp lidhës kabllor | kabllo video dp | 40 pin edp prek | Porta e ekranit eDP kuvendet kabllo

LAJMET E FUNDIT