Инфо за компанијата

Професионален фин кабел за микро коакс eDP кабел LVDS производител на склопови на кабли Микро-коаксијална технологија

Професионален фин кабел за микро коакс eDP кабел LVDS производител на склопови на кабли Микро-коаксијална технологија

 

Микро-коаксијална технологија е експерт за многу видови на фини склопови на микро-коаксни кабли и производител на жици. Ние произведуваме прилагодено склоп на микро коаксијален кабел, eDP кабелско склопување, LVDS кабелско склопување, I-PEX склоп на кабел за микро-коакс, фин кабел за микро-коакс, кабли за приказ, mcx кабел, кабел за LCD екран, кабел за приказ на ЛЦД-екран, склоп на кабел за антена RF, микро-коаксијален кабел со фин чекор KEL, склоп на микро-коаксијален кабел со HD камера и обезбедете одличен квалитет LVDS кабел, I-PEX кабел, фин коаксијален кабел, eDP кабел,I-PEX мини коакс кабел, sgc кабел, сопствен LVDS склоп на кабел, склоп на коаксијален кабел со фиксно ниво и алатка достапна за склопови на приклучоци за кабел Хиросе, склопови на кабел за JAE, склопови за кабел за Molex, прилагодено LVDS Кабелски склопови, обичај LVDS Кабел,eDP LVDS кабел, склопови за ЛЦД-кабел, прилагодено микро-коаксијално LVDS кабел, сопствен кабел JAE FI-RE41HL, сопствен кабелски склопови на кабел JAE FI-RE51HL, сопствен DF9 LVDS кабел, склопување на кабел JAE FI-X30HL LVD,LVDS eDP кабел, производител на склопување на изопачени кабли, прилагоден 40 пински LVDS кабел,LVDS фабрика за кабли,LVDS кабелско решение,LVDS производител на кабел OEM, склоп на кабел IPEX, склоп на приклучок за кабел KEL, ултра фини коаксијални кабли се широко користени за Медицински, ултрасонографи, роботи, дрон, IoT, паметно стакло, паметна мрежа. Микро-коаксијална технологија Прилагодено ултра-фин микро-коаксијален кабел, кабел за сензор за камера UAV, кабли за модул камера, кабел за модул HD камера, медицински инструменти, популарни користени конектори, како што е микро коаксијален кабел Hirose DF56-30P, Hirose DF36-26P, DF36 -30P, DF36-40P, DF36-50P, DF38-32P, DF38-32P кабел за микро коакс, # 42 AWG фин коаксијален кабел, # 44 авг ултра-фин микро-коаксијален кабел, # 46 AWG ултра фин коаксијален кабел, KEL USL, Склопови на микро коаксијални кабли KEL USLS, KEL SSL, коаксијален кабел со тенка жица, прилагодено eDP Фактор за кабел, edp до кабел за ДП, eDP за да се прикаже приклучен кабел, edp кабелско склопување, прилагодено edp кабелски склопови, 30 пински eDP до склопови на кабли на ДП, eDP кабелски склопови OEM, edp кабел 30 пински, eDP (Вградена порта за прикажување) Кабли, 40 пина eDP кабел, прилагодено 30 пински edp кабел, 30 пински edp кабелско склопување, eDP Кабел MIPI DSI, edp lvds кабел, Мипи Lvds кабелско склопување, edp собрани склопови на кабли, обичај edp за приказ на кабел, прилагодено 40 пински edp, мипи дси lvds edp кабелски приклучок, dp видео кабел, 40 пина edp допир, порта за прикажување eDP склопови на кабли, JST SUR конектор 0.8 mm Pitch IDC стил, приклучок XSR, Jst 0.8 mm Sur приклучок, XSR 0.6 mm чекор кабел, кабел Jst sur батерија, приклучок за фини приклучок за конец за завршување, прилагодени асови 91209-010 кабел, JST SUR 0.8 mm Виш кабел, производител на кабел во стил IDC, склоп на кабел во стил IDC, кабел со прилагоден тип што може да се исклучи, кабел за снага SUR 0.8 мм, приклучок JST XSR, приклучок кабел IDC снага 0.8 мм, приклучок на тон JST XSR 0.6 мм, прилагодено eDP Фактор за кабел, edp до кабел за ДП, eDP за да се прикаже приклучен кабел, edp кабелско склопување, прилагодено edp кабелски склопови, 30 пински eDP до склопови на кабли на ДП, eDP кабелски склопови OEM, edp кабел 30 пински, eDP (Вградена порта за прикажување) Кабли, 40 пина eDP кабел, прилагодено 30 пински edp кабел, 30 пински edp кабелско склопување, eDP Кабел MIPI DSI, edp lvds кабел, Мипи Lvds склоп на кабел, склоп на кабел JST, склоп на коаксијален кабел Micro Flex и многу повеќе. Добредојдовте да контактирате со нас за обичај или OEM.

Обично користејќи брендови на конектори:

Монтажа на кабелски приклучоци JAE | Монтажа на кабелски приклучоци Хироза | Монтажа на кабел Tyco конектори | Molex конектори склопување на кабел | I-PEX конектори склоп на кабел | Монтажа на кабел Самтек конектори | Монтажа на кабел KEL конектори | JST конектори склопување на кабел | ТЕ конектори склопување на кабел | Монтажа на кабел од амфенол RF конектори | склоп на кабел со микробранови коаксијални конектори |eDP приклучоци кабелски склопови | LVDS приклучоци кабелски склопови | V-по-еден склопови на кабли приклучоци | дисплеј приклучоци кабелски склопови | mcx конектори кабелски склопови | мини коаксијални приклучоци кабелски склопови | склопови на микро коаксијални кабли | мини коаксни склопови | Фини коаксијални кабелски склопови | Минијатурни склопови на коаксијални кабли

LVDS кабел |eDP кабел | Микро-коаксијален кабел | Приклучок за кабел за Хироза |I-PEX кабел | склопови на кабел за Молекс | IPEX кабел-коакс-капак | склоп на кабел HRS | Склопови на кабелски KEL | склопување на кабел JST | дискретна жичана жица JST | микро-коаксијален кабел DF56 |I-PEX 20455-030E склоп на микро коаксијален кабел |eDP кабел |LVDS кабелски склопови | 40 пина LVDS склоп на кабел | микро-коксаил lvds склоп на кабел | дискретна жица со фин тон | коаксијален кабел Molex IDT | склопови на микро-коаксијален кабел | JST SUR 0.8 мм кабел IDC | одбор до фин коаксијален кабел | минијатурен склоп на коаксијален кабел | микро-коаксијален кабел со HD камера | склопови на микро-коаксни кабли | Монтажа на кабелски JAE | Собрание на микро-флекс коаксијален кабел | кабел SGC | склоп на кабел HRS DF36 |edp кабел 30 пински | Ултра фини склопови на коаксијален кабел | MFCX кабел |I-PEX Кабел 20525-030E | Кабел за модулот на фотоапаратот | Кабел за сензор за слика на фотоапарат | Кабел DF38 | Кабел за камера со беспилотно летало | Кабел за сензор за UAV | ЛЦД-кабел |I-PEX Кабелски кабел |I-PEX Кабел за микро-коаксот на CA |I-PEX SS микро коаксијален кабел |I-PEX VS микро-коаксен кабел | KEL USL кабел | DF80 кабел | Хироза DF36-26P | DF36-30P | DF36-40P | DF36-50P | DF38-32P | DF38-32P микро коаксијален кабел | # 42 AWG Фин коаксијален кабел | # 44 awg Ултра-фин микро коаксијален кабел | # 46 AWG ултра фин коаксијален кабел | KEL USL | KEL USLS | KEL SSL микро коаксијални кабелски склопови | Тенка жица, коаксијален кабел | Кабел за прилагодена MIPI камера | Кабел за сензор за слика на Sony | Кабел за интерфејс MIPI | кабел за мипи склопување | Кабел за модул за камера MIPI | Кабел за слика MIPI | Кабел за камера Mipi | приклучок mipi | кабел KEL | кабел KEL USL | кабел за камера KEL | кабел за прилагоден кабел MIPI CSI-2 | кабел за прилагоден KEL | кабел за сензор за HD камера |I-PEX Кабел MIPI | склопови на кабелски модул за камера KEL MIPI CSI-2 | кабел за сензор за камера Hirose DF36 | склопови за кабел за сензор за камера Hirose DF56 | собрание на кабел Mipi csi-2 eDP кабел | Прилагодено 30 пински пин edp кабел | 30 пина edp склоп на кабел |eDP Кабел MIPI DSI |edp lvds кабел | Mipi Lvds склоп на кабел |edp собрани склопови на кабли | обичај edp за приказ на кабел | прилагодено 40 пински edp| mipi dsi lvds edp кабелски приклучок | dp видео кабел | 40 пина edp допир | Пристаниште за приказ eDP кабли

НАЈНОВИ ВЕСТИ